| Yasemin GeneL | |
|
+42YosHy_ciXX wisnelikekm Eliz1174 gizosh İrOsH -_elif_- Ekin [ECK] yaseminihan yoshy mania gökçe özqHe eJem* fanx-bck EKSODYA angeL1993 éJéM *C/ılgın* BuRaK__[Y] C-Suay {E&C} LáLé!.. *_$eYmA_* KaİnAt_GüSeLiM melosh MeLiSa BeSaa Gizem -PıRıL- BuSe Green_Angel Mel!s CeReNN {GüCCin} aydilge Rumeysa CeReN Nihan -Eda- LeYLa RoSeChİnA dailyhero !ÖzGe! {GuLciN}ManYaGi_DeNiZ [H]ManYaX_PeLiN 46 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
BeSaa
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Cuma Şub. 02, 2007 10:05 pm | |
| KIZIL IŞIĞIMM!! 4 güsll meleimden en küçüğü.. =) Çok şekersinn Işığım yaa.. =) Sn ışık weriosn bna.. Ondn ışığım diorm snaa..O gsell gülüşnle aydnlatıosn etrafımı..=)
| |
|
| |
BuSe
| Konu: Geri: Yasemin GeneL C.tesi Şub. 03, 2007 11:56 am | |
| Seni öleene ddek seweceqim..!! Nolur cevap yaz..!!Sana ölüyorum bitaneemmmmmmmmmmm[/b] | |
|
| |
MeLiSa
| |
| |
BeSaa
| Konu: Geri: Yasemin GeneL C.tesi Şub. 03, 2007 4:39 pm | |
| YASEMİN'M eer buraya giripte bu yazımı görürsen GÜLÜMSE.. =) gLmek sna ço..ook yakışıo!!Zatn sna herşey çok yakışıo IŞIĞIM.. =) | |
|
| |
Mel!s
| Konu: Geri: Yasemin GeneL C.tesi Şub. 03, 2007 5:32 pm | |
| | |
|
| |
BuSe
| Konu: Geri: Yasemin GeneL C.tesi Şub. 03, 2007 8:37 pm | |
| Bebishm
Seni istiorum..!!Eqer bu yazımı görürsn ne mutlu bana inan snsiz 1 dk bile bana zor qelioo.. Senin için ölürümm sen herkesden güzel herşeyden özelsnnnn seni ölesiyee taprcasnaaaaaa sewiorm
Kızıl ateşim..!!Askhların en qüzelii..!! | |
|
| |
-Eda- Moderatör
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Paz Şub. 04, 2007 4:00 pm | |
| En çok ne istiorum biliyormusun? Rahat huzurlu ve mutlu ol.. En çok ne istiorum biliyormusun? Nadide ellerinden tutup hayatıma sokmak... Belkide bir öpücük kondurmak yanağına.. Ama alında en çok ne istiyorum biliyomusun? Herzaman yanında olmasamda BENİ UNUTMA!! | |
|
| |
melosh
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Ptsi Şub. 05, 2007 9:34 am | |
| Yar severken ayrılmak kötü, Aşkından acı çekiyorum, Seni sevmek çok güzel, Elini tutmak çok süper, Meltemlere doğru yola çıkalım, İstersen bırak elimi, Ne olur unutma beni Nasılım amaa baş harfleri birleştirin görürsünüzz | |
|
| |
KaİnAt_GüSeLiM
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 32 Localisation : KaİnAt GüSeLiMin O mAsUm BAkI$LARıNDAn... Kayıt tarihi : 04/02/07
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Ptsi Şub. 05, 2007 1:16 pm | |
| | |
|
| |
*_$eYmA_*
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Ptsi Şub. 05, 2007 6:15 pm | |
| aşkım yaseminim seni gerçketen çoook seviyorum kalbimi sana adadım ben sensiz bir hayat düşünemedim kabus gibi!
Seni bir kes bile öpemedim sna bir kez bile sarılamadım aşkım ama sıcaklığını hep hissettim içimde... BU BANA YETER YİNEDE... AMA BAZEN KENDİMİ ÖLDÜRMEK İSTİODUM SNA BURDA VAROLDUĞUMU SENİ DELİLERCESİNE SEVDİĞİMİ BİLMENİ İSTİYODUM AMA BANA SENİNLE AYNI HAVAYI SOLUMAK BİLE YETİYODU EĞER KENDİMİ ÖLDÜRÜRSEM O HAVAYIDA SOLUYAMICAKTIM BUNA ASLA DAYANAMAZDIM BEN SENİ GÖRDÜĞÜM ANA KADR KİMSEYİ BU KDR DELİCE SEVMEMİŞTİM SENİN İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM BİTANEM ....SENİ HAYATTIM BOYUNCA SEVİCEM BİRTANEM.... | |
|
| |
LáLé!..
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 30 Localisation : Almanya!.. Kayıt tarihi : 01/02/07
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Salı Şub. 06, 2007 3:36 pm | |
| YASEMIN DÜYNA TATLISISN SNDE BIDENEM SENI SEWIYORM COK SEKERSN! | |
|
| |
{E&C}
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Salı Şub. 06, 2007 3:41 pm | |
| | |
|
| |
C-Suay Moderatör
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Salı Şub. 06, 2007 10:46 pm | |
| çok tatlısın yasemin senide çok seviyorum
Yohy sende çoookk tatlısın sende bir prensesin | |
|
| |
[H]ManYaX_PeLiN Baş Admin
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Salı Şub. 06, 2007 11:04 pm | |
| Yoshymm..Hersymsn sde bnmm..!! mek qülü$Lü br meleksin sen..! | |
|
| |
BuRaK__[Y]
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Salı Şub. 06, 2007 11:44 pm | |
| Uuzun Uuzun yazmaya gerek yok sen Herşeysin Herşeyin anlamı güneşi manası Sensin benim için yasmn | |
|
| |
*C/ılgın*
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Çarş. Şub. 07, 2007 8:15 am | |
| Yohyim kızıl saçlım şekerim çok şirinsin tatlısın senide çok seviyorumm | |
|
| |
éJéM
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Cuma Şub. 09, 2007 1:02 pm | |
| Seni Yıldızlara Benzetiorm. Onlar kadar Uzak. Onlar kadar, Erişilmessin, Ama Bi Farkınız Var. Onlar Bintane, Sen Bitanesin MeLeüm:( | |
|
| |
angeL1993
| Konu: Geri: Yasemin GeneL C.tesi Şub. 10, 2007 7:48 pm | |
| sensız bu hayat yasanmaz bebişim.. seni çok hemde çok sevıyorum.senınle gecırdığım o yaz gunlerı hala aklımda. sana tapıyorum.sen benım gusl meleğimsin daıma aklımdasın senı çok sevıyorum demem bıle benım için bır kısıtlama ondan dolayı sana senı sevdığımı anlatacak yol bulamıyorum.sensızlık ölüm olsa gerek bana.seniiiiiii delilerce sevıyorummm senı aslaa bırakmam bebişimmm..... | |
|
| |
C-Suay Moderatör
| |
| |
EKSODYA
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Salı Mart 06, 2007 3:43 pm | |
| yasemin seni çoooooooooook seviyorum ( napim aklıma başka bişe gelmedi) | |
|
| |
fanx-bck
| |
| |
eJem*
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Cuma Mart 30, 2007 3:41 pm | |
| Herseim.. Yine senszm napiim sensz..!! hyattaki en kötü ölmden bter olan sey senszliiq benm için.. Seni herseimden hersedn çooooooooooo..q seviorum.. tahmn edilemz anlatılamaz... kalbimin sahibi.. ahh beni bi duysann sana deliler gibi tapıorm tapmaqtn öte bebeim.. bitanem.. Sadeje sana tapıormm sadeje sana.. we senden asla wazgeçmijem ölümne sonsuza kdr sevijem tanrıcam.. seni hayatımdan bi an olsun çıkarmıjm.. sende beni tmm mı?=))Birckm.. sen çooq öselsn bende çooq ösel ve farrklı.. hayattaki en degerli warliqim.. sana tapıoyorm tapamqtn öte bisiy benm sevgm.. hayatımın anlamı... hayatıma we yasamama sebebsn.. hayyataki en deerli gerçeksn sen.. çiçedm.. sonuna kdr senleym napiim bi kere sende tutuklu kalmısım.. bütün orqnlarımı sefqn kaplamıs..we kalbimi.. senden asla bıkmıjam.. YASEMİN..!! Sana en derinden sölüorm sana deli qibi tapıormmm deli qibi seviorumm yasama se bebmm.. Meleq yuslm.. sunu asla unutmaki ölene deq seninleym bedenm yanında olmasa bile meleim.. Yoshym hep aklımdasn hiç çıkmıosn ebedien kalbimdesn.. Dünyam.. Sendeym ben.. Sana son kes diorum.. beni hayata baqlayan.. hayatımda teqsn.. Yasemin.. kalbimdesn en derinde.. seninleym..Hep senszliqtn alıorm ama ssen yoqsn bile bile eJem&Yoshy=Sonsuza Kadar... | |
|
| |
özqHe
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 30 Localisation : öğrenCİ:((( Kayıt tarihi : 03/04/07
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Perş. Nis. 05, 2007 3:53 pm | |
| ejem tmm ya anladık yasemin benim B-taneM erkek olsam ona aşık olurdum heraldeee | |
|
| |
yoshy mania gökçe
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Paz Nis. 08, 2007 8:08 am | |
| yasminim yaşam kayneğımsın sen benimm hayatımda gördüğüm en güzel insansın sen senin bi gülüşünü görebilmek sna bi kere sarılabilmek içim herşeyimi veririmm naısl anlatsam böyle yaseminn diyincee!! aşkmmm bebeimm btnmm die baırasım geliooo bi andaç yazmış arkadaşlar bna:) hepsi şöyle başlıo Yaseminn delisidir,Yoshy mania Hepsi için ölür bi kaç arkadaşımm Yasemini kıskanıorzz onu sevdiğin kadr bizi sewsen fln diolar=))canımın içi çok seiwormm seni yaa hayatın boyunca hep başarılı ol inş.=)=)=)zaten olcanda bn ynede söyliyim bi bi bi tanem:Dsççççççççs | |
|
| |
eJem*
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Paz Nis. 08, 2007 3:39 pm | |
| üFF Özr diLerm ama Saahannen:lol:Napsmda anLatamıorm askımı.. Su an inamıcksn ama aqLıorm çnk karsımda Senin rsmlern ve aklımda sen warsn..dmLa sornca bnde seviorm deysn askm.. asLında bunları bosuna yasıorm bosuna..sen yoqsn ki nbapsm yapiim sevqm anlatılamaz..Herseydn çoq seviorm seni... SenszLq oFF basıma dert senn yoqLuqn..özge anLadıq diosn ama anlayamassn anlayamassn iste sevqimi su tırnaqm kdr biLe anLayamassn..kimse biLemez bi ben Bir ALLAH..ah bide Yasmnm..Sana Tapıorm..DeLi qibi..Ztn deLiLerdn öte..Tapmaqtn öte..Senden asLa wazgeçmicm..Heryerde Herseyde Sen warsn.. Senin içn saçının bi teq teLi içn herseimi werirm.. Seni Seviorummm..!! Sunu unutma Kii senden öLsmde wazgeçmicm..Herbiseyine en küçk hücrene biLe DeLi qibi Tapıorm senin..eJem[YK]..! | |
|
| |
| Yasemin GeneL | |
|