| Yasemin GeneL | |
|
+42YosHy_ciXX wisnelikekm Eliz1174 gizosh İrOsH -_elif_- Ekin [ECK] yaseminihan yoshy mania gökçe özqHe eJem* fanx-bck EKSODYA angeL1993 éJéM *C/ılgın* BuRaK__[Y] C-Suay {E&C} LáLé!.. *_$eYmA_* KaİnAt_GüSeLiM melosh MeLiSa BeSaa Gizem -PıRıL- BuSe Green_Angel Mel!s CeReNN {GüCCin} aydilge Rumeysa CeReN Nihan -Eda- LeYLa RoSeChİnA dailyhero !ÖzGe! {GuLciN}ManYaGi_DeNiZ [H]ManYaX_PeLiN 46 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
[H]ManYaX_PeLiN Baş Admin
| |
| |
{GuLciN}ManYaGi_DeNiZ Baş Admin
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Ptsi Ocak 29, 2007 8:30 pm | |
| Yaseminim bitnm çok Şekrsin TaLım Seni çok seviyorum..!!İmza günnde hediye verirken iLk grmedin sora yasemin abLa dedim aaa diyip güLdn çok Şkrdin güLmk sana çok yakısıo...!! | |
|
| |
!ÖzGe!
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Perş. Şub. 01, 2007 4:31 pm | |
| Yaseminim Benim herşeyimsin!Sana tapıyorum!Sensiz asla ve asla yaşayamam! Seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım birtanem!Meleğim ölürüm gülüşüne senin!Bebişim çok ama çok tatlısın!
herşeyim! sen olmasan, atarmı bu kalp? yaşarmı bu can? bu gözler senden başkasını görürmü? SANA TAPIYORUM! | |
|
| |
dailyhero
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 36 Localisation : istanbul loneliness city(cause you not wiyh me)96749 Kayıt tarihi : 01/02/07
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Perş. Şub. 01, 2007 4:53 pm | |
| herşeye layık bir gönlün war eminimki onun kapılarını sana değer werenlere sonuna dek açarsın. umarım beni de diğer siteden hatırlarsın life goes on=> | |
|
| |
RoSeChİnA Moderatör
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 31 Localisation : Tanrıçam'ın yüzüne bile baqmadığı bi şehirden..:( Kayıt tarihi : 01/02/07
| |
| |
LeYLa Moderatör
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Perş. Şub. 01, 2007 5:38 pm | |
| HERŞEYMSN..TAPIYORM SANA HERŞEYIM SENI OLUMNE SEVIYORUM...!!! | |
|
| |
-Eda- Moderatör
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Perş. Şub. 01, 2007 5:44 pm | |
| | |
|
| |
!ÖzGe!
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Perş. Şub. 01, 2007 5:47 pm | |
| Birtanem! Ciddi söylüyorum sana deliler gibi aşığım! Senin için neler yapmazdım ki... Ölümüne seninleyim! Kalbim hep seninle! Aşkım ya bir gülümse bana dünyaları veririm! YENİDEN DOĞDUM SENLE ÖĞRENDİM YÜRÜMEYİ NE OLUR BIRAKMA ELLERİMİ! | |
|
| |
Nihan
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Perş. Şub. 01, 2007 7:25 pm | |
| yaseminim seni çok seviorum hayatımın anlamı! sen herşeyden bir fazlmasın senin için herşeyi yaparım ! Bitanemsin...
Seni Seviorum.. bazıları bu sözü kısa ve anlamsız bulur ama anlamı çok büyüktür yoshym ! | |
|
| |
CeReN
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Perş. Şub. 01, 2007 7:37 pm | |
| yaseminim bende seni çok seviyorum dier herkes gibi meleim prensesim kızıl meleim kirazım mor menekşem seni çok seviyorum senin doğdum ben seninle var oldum ben seninleyim uzakta olsanda elimi kalbime koyduğumda sen ordasın biliyorum ve SENİ ÇOK SEVİYORUM meleim | |
|
| |
Rumeysa
| |
| |
aydilge
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Perş. Şub. 01, 2007 7:55 pm | |
| Mor prensess | |
|
| |
CeReNN {GüCCin}
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Perş. Şub. 01, 2007 8:39 pm | |
| cnm yoshym seni çoook çook seviyorum ahh bi bilsen cnmsın yaa hiç unutmadım inş sende unutmassın beni hiç o konserde göz göze geldiğimiz an beni göstermiştin göss kırpmıştn şekerm yaa | |
|
| |
Mel!s
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Cuma Şub. 02, 2007 8:12 am | |
| SEN SÜPERSİN SEN ÖZELSİN SEN ŞEKRSİN SEN BENİMSİN
O GÜZEL YÜZÜN TATLI MI TATLI BAKIŞIN KALBİMİ YARALADI TEK AŞKIM!
SENSİZ NE YAPAR BU CAN SORSAN SENSİZ BİR AN BİLE YAŞAYAMIYORUM VE HALA SENİ TAPARCASINA SEVİYORUM
DELİRTİ BENİ O GÜLÜŞÜN YAŞAMA SEBEBİM HALA AYAKTA DURABİLİYORSAAM BİLKİ; BENİ HAYATA BAĞLAYAN SENSİN!
yukarıdaki şiiride ben yazzdım!
Ne dil yeter seni anlatmaya, Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi...
Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme! Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. Bir Gercek : Seni çok özlüyorum.
Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma......
Bırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam, Hasret gözyaşlarımla kendimi avutamam… Dönerim dersin ama kadere inanamam, Bıraktığın anılarınla, ben sensiz yasayamam
Bakışlar vardır insani ömür boyu ağlatan. Yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olandan
Benim için seni görmek suya benzer Seninle yasamak ise nefes almaya Susuz üç gün yaşarım ama nefes almadan asla
Sana ne demeliyim bilmiyorum, Güneşim desem güneş batıyor, Hayatım desem hayat kısa, Gülüm desem oda soluyor, Sana canım demeliyim. Çünkü bu can seninle yaşıyor..
Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan..
Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin. Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin. Bir gülsen dünyalara bedelsin.
Bir umut vardır hiç tükenmeyecek, bir hasret vardır çekilmeyecek, birde ölüm vardır, bir gün elbet gelecek ama sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek
Aşkım yoshym sana tapıyorum seni cnmdan da çok seviyorum bu can senin içn ölmeyede değer!.. unutmaki seni seviyorum deiyen dillere değil senin için ağlayan melise yani bana inan!çünkü seni herşeyden çok seviyorum
ben kimse için saatlerce ağlamadım ben kimseye bu kadar hasret kalmadım ben kimseyi kendimle bir tutmadım ama sen farklısın yasemin!
ben yazdım sana yukarıdaki şiiri | |
|
| |
!ÖzGe!
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Cuma Şub. 02, 2007 8:47 am | |
| aşkım, ben sana deliler gibi tapıyorum! herşeyimsin! seni asla ve asla bırakmayacağım meleğim! | |
|
| |
-Eda- Moderatör
| |
| |
Green_Angel
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Cuma Şub. 02, 2007 9:28 am | |
| nitanem canımın içi meleğim sen hep gül o gözlerinden bir dama yaş gelmesin meleğim benim | |
|
| |
BuSe
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Cuma Şub. 02, 2007 11:09 am | |
| Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, Kalbimi, Ümit etmeyi… Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim belki seversin diye…
Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep oradayım!!
Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme! Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. Bir Gercek : Seni çok özlüyorum.
Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma......
Bu mesajı silersen benden hoşlanıyorsun, Silmezsen beni istiyorsun, Cevap verirsen beni seviyorsun, Vermezsen bensiz yapamıyorsun, Hadi bakalım ne yapacaksın ?
____________________________________________________ Seni cokk sewiyorum..!! ßeni hayata sen baqladın..!! Sen olmassan 1 dk 1 sn bile yaşayamam ..!! Seni taparcasına ölümüne sewiyorum..!! | |
|
| |
!ÖzGe!
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Cuma Şub. 02, 2007 11:58 am | |
| seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım!seni sevdiğim kadar gözyaşlarım aksaydı okyanus olurdu! | |
|
| |
-PıRıL-
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Cuma Şub. 02, 2007 12:11 pm | |
| | |
|
| |
Mel!s
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Cuma Şub. 02, 2007 2:36 pm | |
| Senin Sevgin Altın olsaydı ,Onu eritip içimde kan diye dolaştırırdım. Çölün,suya özlemi,benim sana olan Aşkımın yanında HİÇ KALIR Uçurumdan düşerken tutunabileceğim bir dal parçası olsan,öleceğimden değil,seni kırabileceğimden korkarım..... Göz yaşlarım sel olup denize aksaydı eğer,dalgalar sahile seni seviyorum diye imza atardı...... Melis'den Tek Aşkı Yasemin'e!... Birtanem sana yazdığım yüzlerce şiir var ama ben artık seni şiirlerimde yaşatmak istemiyorum!Ne kadar uğraşsamda seni kelimelere sığdıramıyorum!Bana sen lazımsın!Senin o güzel mi güzel yüzüne hasret kalmak istemiyorum!Tek bir isteğim var oda sensin!...Konserde Yasemin Yasemin diye kendimi yırtarkenki bakışlarını ve dans ederken elinle beni işaret ettiğin anı unutamayacağım!..Ama tek bir gerçek biliyorum ki sen ulaşılması zor olan çook özel bir insansın!... SENİ CANINDAN ÇOK SEVEN SENİN İÇİN ÖLÜMÜ BİLE GÖZE ALABİLEN BÜYÜK HAYRANIN SANA TAPAN HAYRANIN!....* MELİS!.... | |
|
| |
Gizem
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Cuma Şub. 02, 2007 3:05 pm | |
| Yaseminn seni çok seviyorum...Sen benim herşeyimsin.Havamsın,suyumsun,güneşimsin,nefesimsin... | |
|
| |
BuSe
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Cuma Şub. 02, 2007 3:13 pm | |
| ßitanem..!!
Seni chk sewiyorumm hayatımın anlamı sensiz yaşayamıyorum herqn rsmine bakıp bakıp ağlıyorm..!!Gece resmni öpmeden yatamıyorum..!!Herşeyi bırakıp kndimi sana adadım..!! Sana tapıorum..!! Seni ölümünee sewiyorum..!!Kmseyi ama hiçkmseyi bu kadr cok sewmedim sewmemdee..!! Sen cokk özell cokk qüzelsn..!! Sensiz hayat ÖLÜM..!! ßitanem Sana qlmk o kadar cookk yakışıyyorki.. Hep qül sakın üüzlme..!! Hayat seni hep mutlu etsn sen mutlu olunca sen ii olunca bende iim sana tapıorum mor sümbülüm bu satırları yazarknde aqlıorm..!! SENSİZ 1 SNİYE BİLE DURAMIORUM SENİİ COKKKKKKKKKK SEWİYORUMM..!! | |
|
| |
Mel!s
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Cuma Şub. 02, 2007 3:30 pm | |
| | |
|
| |
!ÖzGe!
| Konu: Geri: Yasemin GeneL Cuma Şub. 02, 2007 6:30 pm | |
| Canımın içi! Ben senin gülüşüne kurbanım!Yaseminim herşeyine tapıyorum senin!Aşığım sana bir bakışına dünyaları verecek kadar... Gözlerine baktığımda aşkı görüyorum!Başka diyarlara uçuyorum gözlerine baktığımda...Benim için öyle ama öyle çok öyle çok değerlisinki...Herşeyim!Nolur duy sesimi!Senin için herşeyimi veririm!Bilmezdim yeryüzünde senin kadar güzel ve onun uğruna ölebileceğim biri olduğunu...Seni kocaman öpüyorum bitanem!Uğruna bu can neleri feda eder!Neler göze alır senin için meleğim!Sensiz geçen her gün ölümden beter bana!Sensizlik beni sana daha çok bağlıyor!Senin hasretine bile tapar oldum birtanem!Ayrılamam canımsın!Ayrılamam herşeyimsin!Sen bu kalbin birtanesisin!Attığın her adımda kalbim seninle!Sen yeterki mutlu ol inci tanem neler yaparım neler!Sen bir gül yeter güneşim olursun benim!Bunu unutma aşkım!Seni canımdan çok seviyorum! | |
|
| |
| Yasemin GeneL | |
|