| Gülçin GeneL | |
|
+39cagla_gulcin PEMB!Ş gizosh denizz -_elif_- Ekin [ECK] beyzanur:gülcin GÜLÇİN KOLİK *ZeytiN* özqHe EKSODYA eJem* kevinkolik fanx-bck se-da *-G-C-* *C/ılgın* {E&C} LáLé!.. yammy MeLiSa BeSaa TuBa{ErOşŞ} -Eda- BuSe Green_Angel Mel!s sllep esRa CeReN CeReNN {GüCCin} ManYaxX_MeLisA-{GuCiN} iReM iLaYDa Gülin_G RoSeChİnA C-Suay [H]ManYaX_PeLiN {GuLciN}ManYaGi_DeNiZ 43 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
MeLiSa
| Konu: Geri: Gülçin GeneL C.tesi Şub. 03, 2007 1:58 pm | |
| GÜLÇİN ÇOOK ŞEKERSİN YHA SENİ SEVİORUM!! | |
|
| |
yammy
| |
| |
iLaYDa
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 31 Localisation : GüLÇiNiSTaN..!! =)) Kayıt tarihi : 01/02/07
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Paz Şub. 04, 2007 11:56 am | |
| Meleğim, Şekertitom, Porselen Bebekim, Melek Lady'm...
Bu sıfatları daha sonsuza dek uzatabilirm. Çünkü sensizlikten oturup başka şey ya-pa-mı-yo-rum!!! Ve yapamayacağım sanırım. Sensiz geçirdiğim bir gün daha... Artık alıştım ama sensizliğe. Çünkü bir uğraş buldum sensiz geçen dakikalarımı saymak. Deli diyeceksin belki ama öyle canım... Birtanem sen benim için çok önemlisin biliyormusun. Sana bunu diyemedim yüzüne belki buradan okursun. SENİ SEVİYORUM HEMDE FERHAT'IN ŞİRİN'İ SEVMESİ GİBİ DAĞLARI DELECEK KADAR... Bunu yüzüne söyleyebilmeyi ya da bir arkadaşım vesilesiyle iletebilmeyi çok isterdim. Ama olmadı ne arkadaşlarım gidebildi ne de ben. Eğer İstanbul'da bir imza gününüz daha olursa gelmeye çalışacağım. Bu sefer mutlaka gelip seni görmeliyim meleğim. Bu gözlerim senin o nur yüzünle ışımalı... Ahh birtanem keşke adımı biliyor olsan. O bile bana yeterdi. Ama ümidimi kaybetmemeyi öğrendim. Umarım kaybetmeden görürüm seni. Akrabalarımı araştırıyorum son bir haftadır. Acaba seninle bir akrabalığımız var mı diye. İnşallah vardır da seni görmeye bir adım daha yaklaşırım meleğim... Aynı adaşım olan İlayda'nın Eren'i ile yakın olması gibi.. Bir falcı mevzusu vardı da =)) Neyse meleğim başını ağrıtmak veya zamanından çalmak istemiyorum. Tek istediğim seni buralarda çook özleyen v acayip seven birilerinin olduğunu bilmen..
ÇÜNKÜ SEN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞA VE HERŞEYE DEĞEN BİRİSİN. SENİ SEVMEYE LAYIK BİR KİŞİ OLDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM AMA SENSİZ OLDUĞUM İÇİN DE ÇOK ŞANSSIZIM! SENİ KENDİMDEN BİLE ÇOK SEVİYORUM AŞKIM..!!!
İlayda... | |
|
| |
LáLé!..
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 30 Localisation : Almanya!.. Kayıt tarihi : 01/02/07
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Ptsi Şub. 05, 2007 4:01 pm | |
| | |
|
| |
iLaYDa
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 31 Localisation : GüLÇiNiSTaN..!! =)) Kayıt tarihi : 01/02/07
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Salı Şub. 06, 2007 12:58 pm | |
| Birtanem, Yine ben... Biliyorum sıktım artık sözlerimle ama ne yapayım sensizim bari burada dile getireyim sana olan aşkımı ve çook özel o sevgimi... Seni öpmeyi ve kokunu duymayı çok istiyorum. Keşke istemekle olsa. Bazen diyorum ki bana bir dilek hakkı verilse keşke. Tek dileyeceğim şey seni bir kez görebilmek olurdu heralde ya da kardeşin olabilirim Keşke olsa meleğim... Sana meleğim diyorum çünkü sana yakıştırabileceğim tek ve özel sıfat bu senin isminin önüne gelince çok güzel duruyor. "Melek Gülçin" bak süper oldu Zaten seni görsem iki çift kanat hediye edeceğim Buraya gülücükler koyuyorum diye çok mutluyum sanma aşkım... Aslında o kadar mutsuzum ki bu mutsuzluğumu sana aktarmamak için gülücükler ardına sığınıyorum... Artık bir espri yapıldığında gülemez oldum. İçimde "mutluluk" denilen o şey artık kalmadığından etrafıma da gülücük saçamıyorum... Tekrar imza gününüz olsa da gidebilsem... Böyle diyorum ama biliyorum yine gidemeyeceğim... Ben var başından beri bu şansızlık eğer şanslı olsaydım burdaki her imza gününüze ve konserinize gelebilirdim. Kısmet diyorum ama bu kaderime boyun eğmek zorunda olduğumu bilmek bir yerde sonra koyuyor insana. Hatırlamıyorum buraya kaçıncıya yazdığımı... Her seferinde sanki ilk yazışımmış gibi hissediyorum ve ilk yazışımmış gibi ağlıyorum... Keşke beni öyle bir anda görebilsen de anlasan seni ne kadar sevdiğimi ne kadar aşık olduğumu Meleğim, Birtanem nolur duy sesimi... Bu siteyi inlettim Gülçin'im diye bir sana duyuramadım sesimi!! İnşallah duyurabilirim artık... Bir okusan o kadar sevineceğim ki... Neyse Meleğim seni daha fazla sıkmak istemiyorum. TEK BİLMENİ İSTEDİĞİM ŞEY SENİ CANIMDAN ÖTE SEVDİĞİM...
İlayda... | |
|
| |
{E&C}
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Salı Şub. 06, 2007 3:23 pm | |
| herkese katılıyorum o bnm kanatsız meleğim | |
|
| |
*C/ılgın*
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Çarş. Şub. 07, 2007 3:36 pm | |
| Gülçin çok güzelsin sarı saçlarınla çok şekersin seni de çok seviyorummmm ve tatlısınnn | |
|
| |
C-Suay Moderatör
| |
| |
iLaYDa
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Perş. Şub. 08, 2007 12:29 pm | |
| Umutsuz dünyama doğup bana umut dağıtan güneşim... Sana sayfalar dolusu şey yazdım, yazıyorum ve hep yazacağım. Çünkü sensizlikten yapacak uğraşım kalmadı. Devamlı seni düşünüyorum. Çılgınlık derecesine geldim, ölümden döndüm, başıma türlü şey geldi. Ama en kötüsü fırsatım olduğu halde gidemedim! Hep bir engel çıktı ve imza günlerinize gelemedim. Yakında olursa konser veya imza günü gelmeye çalışacağım. İnan annem ya da babam sorun değil. Sorun ortaya çıkan engeller. Onlrı aşmaya çalıştıkça daha kötü oldu pes ettim. Ama bunları konuşmak istemiyorum. Çünkü sen bunlara değersin. Şimdi evden çıkıyorum. Çıkmadan sana yazmak istedim tekrar. Tekrar sevgimi dışa vurmak istedim..
SEN BENİM KANATSIZ MELEĞİM, PORSELEN BEBEĞİM VE DÜNYAMI ÇEVRELEYEN OZON TABAKAM GİBİSİN!! SENSİZ BEN BİR HİÇİM!!
İlayda... | |
|
| |
*-G-C-*
Mesaj Sayısı : 13 Localisation : GüLÇiNiStAn-HePSi MaH-GüLÇiN SoKaĞı Kayıt tarihi : 01/02/07
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Perş. Şub. 08, 2007 10:06 pm | |
| DESTANLAR DÖKTÜRMEYE GEREK YOK SADECE İKİ KELİME
SENİ SEVİYORUM...!!! | |
|
| |
iLaYDa
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Cuma Şub. 09, 2007 4:32 pm | |
| Seni seviyorum demek bazen yeterli olmuyor. Bunun için kelimeleri çoğaltıyorum meleğime... Anlasın onu ne kadar sevdiğimi, ne kadar önem verdiğimi ve her gün nasıl ağlayıp iç çektiğimi... Ona söylemek istediğim çok şey var 555 imza gününe de gitsem yine anlatamam ona olan sevgimi... Anlatmaya çabalasam bile ömrüm yetmez. Ömrüm yetse kelimeler bitmez... Her gün onu düşünüyorum onun özlemiyle ağlıyorum... Ahh meleğim ahh seni keşke hiç tanımasaydım da maraton hayatım devam etseydi.. Sen geldiğinden beri hiç hayat kalmadı bende maalesef... Seni görmeyi herşeyden çok arzuluyorum. Ama gerçek olmuyor bekliyorum bakalım ne zaman göreceğim??!! O günü iple değil halatla çekiyorum resmen... Seni görüp öyle ayrılmak istiyorum bu hayattan... Meleğim benim...
SENİN İÇİN HERŞEYİMİ FEDA EDEBİLİRİM!!! =(((
İlayda... | |
|
| |
se-da
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Cuma Şub. 09, 2007 5:02 pm | |
| dünyada hiç bir şey doğrı değildir herşey yalan ama bir gerçek war önümde duran sen en güzel kalbe sahipsin bilmeyeceksin göremeyeceksin ama ben özlesemde dayanacağım zorda olsa katlanacağım gerekirse ağlayacağım sen dünyanın eşsiz bir parçasısın sen herşeyin en güzelisin gerisi angarya güneş wurdukça çewre aydınlanırya sen benim güneşimsin sen gülünce karanlık dünyam aydınlanır biliyorum seni asla göremeyeceğim göremesemde seweceğim kalbimi bütün aşklar kapatıp senin aşkınla yaşayacağım sen olmassan ben ne yapacağım sadece karanlık bir uykuya yatıp kendimi boşluğa fırlatacağım seni benden bir tek ölüm ayırır eğer gülmessen mutlu olmassan hayatım yine kararacak sensiz bu hayatın anlamı ne olacak kimse senin kadar tamamlayıcı olamaz hayatımdaki boşluğu asla kapatamaz senin kadar parçam kimse olamaz sen benim herşeyimsin bebeğimsin gülümsün seni sewiyorum başka bir şey demiyorum eğer sen ağlarsan ben ölürüm bir saçının teline bir şey yapanı öldürürüm3sensiz ben hiçim bebeğim seni sewiyorum başka ne diyeyim ki seni sewiyorum sewiyorum güneşim çiçeğim kalbim herşeyimmmmmmmmmmm sana ölümüne tapan seda not:3ayrıca bunu şimdi yazdım | |
|
| |
{GuLciN}ManYaGi_DeNiZ Baş Admin
| Konu: Geri: Gülçin GeneL C.tesi Şub. 10, 2007 11:22 pm | |
| Gülçinm seni deLi gbi seviyorm hmde çk gsLerne bktığımda snki kLbim çıkajak ztn seni grdüğümde kalbm çıkacak gibi oluyor brde gözlerine baksam öLürm.! Sana Ölüne tapıyorm yazaçk söz kelime bulamıyorum sana çkımı anlatmaya dün kara giittm dağlarda hakırdım sana oln aşkımı bağırdım gülçinm sni seviyorm ölene kadr böyle kalacak sana tapıyorum diye tm dağlara adımızı yazdım ağaçlara kazıdım meleim D&G yazdm hrtarafa karLr düzdü hç bişy yktu ama artq sırf gülçin deniz yasıo meleimm tm ağaçlr doğa dağlar bisim aşkımısı duydu hpsi biliyrLr bn onLra anLtmıorm ama onLr bni anLdıLr kmseye anLtamıorm sana oln sefgimi anLtmm da ztn kLmeLr yetmiyor..!!sözckLer yetmiyor.!!cümLeLer yetmiyor..! Sen bana yetmiyorsun çnkü sana doyamıyorum 1sn sora ösLüorm sana bitiyorum şuan sni düşünp sna yasrkn ağlıorm hr zmnki gibi sni o kdr çk sevyorm ki hç şiir yasamsdım ama sana oln aşkımdan sora şiir yasr oldm sana Meleimm.! sana yakında kvuşacağım ist geleceğim imza gnLerine gLmeye çLısjağım adandan ankaraya istye..!!SEnn için hepsi için Meleim HerSey Senin HerSey Sizin için..!! | |
|
| |
_GÜLÇİN_ Misafir
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Çarş. Şub. 28, 2007 2:07 pm | |
| DÜNYALAR GÜZELİMSİN.SENİN ŞU SATIRLARA SIĞMAYAN AŞKIMI Bİ BİLSEN.KEŞKE BUNLARI GÖRSEN.SEN DÜNYADAKİ EN ŞEKER İNSANSIN.MELEKSİN. SENİ DÜNYALARDAN ÇOK SEVİYORUM!!!!!!!!TEK AŞKIM |
|
| |
iLaYDa
| Konu: Geri: Gülçin GeneL C.tesi Mart 10, 2007 1:34 pm | |
| | |
|
| |
fanx-bck
| |
| |
kevinkolik
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Çarş. Mart 28, 2007 6:38 pm | |
| güzellik bu olsa gerek rubun bnce en sempatiğisin ve şirini yerims neii ben birtanem | |
|
| |
eJem*
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Paz Nis. 01, 2007 6:27 pm | |
| GüLçnmmmm Bebedm yaa Süper bi kiisLksn..Bbeis yuslm..Seni çoooooooooooooooooooq seviporum..Ölrm sana güseL gülüsLm.. ikidanem:lol:Seni canmdan çoq seviorum..seni o sapsarısn saçlarınıı asla unutmuycam.. eJJy..!! | |
|
| |
eJem*
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Paz Nis. 01, 2007 6:27 pm | |
| GüLçnmmmm Bebedm yaa Süper bi kiisLksn..Bbeis yuslm..Seni çoooooooooooooooooooq seviporum..Ölrm sana güseL gülüsLm.. ikidanem:lol:Seni canmdan çoq seviorum..seni o sapsarısn saçlarınıı asla unutmuycam.. eJJy..!! | |
|
| |
EKSODYA
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Perş. Nis. 05, 2007 2:25 pm | |
| | |
|
| |
özqHe
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 30 Localisation : öğrenCİ:((( Kayıt tarihi : 03/04/07
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Perş. Nis. 05, 2007 3:58 pm | |
| | |
|
| |
iLaYDa
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Cuma Nis. 06, 2007 12:21 pm | |
| "Kölem ol gel desen gelmem mi yar, uğrumda öl desen ölmem mi yar!..." İşte sana olan duygularımı açıklayan tek bir cümle!... Senin için gereken herşeyi yapabilirim hiç sorun değil!... Öl de öleyim, git de gideyim, yap de yapayım... Pembiş Papatyam =)) Seni herşeyden çok seviyorum birtaneciğim... N’olur izin verme düşmeme, Tut bedenimi, bırakma bir daha, İzin verme kaybolmama. Korkuyorum... Hemde çok korkuyorum. Sarıl bana, koru beni yalanlardan, İzin verme yanlış insanların beni incitmesine. Gözlerimi kapat gerektiğinde, Görmemem için hayatın acımasızlıklarını. Karanlığı uzaklaştır ruhumdan, Benim ol... N’olur yalnız bırakma beni anılarımla..iLaYDa'n... | |
|
| |
*ZeytiN*
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Salı Nis. 10, 2007 10:40 am | |
| Seni çok seviyorum Gülçin.. | |
|
| |
GÜLÇİN KOLİK
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Salı Nis. 24, 2007 5:58 am | |
| GÜLÇİNİM SANA İLK GÖRDÜĞÜMGÜNDEN BERİ AŞIĞIM
O GÜLÜŞÜNE BAKIŞINA ÖLÜRÜM
SENSİZ YAŞAYAMAM Bİ TANEM SEN BENİM CANIMSIN SARI ŞEKERİMSİN TEK SEVDİĞİMSİN AŞKIM SARI LALEMSİN MELEK YÜZLÜMSÜN BEBEĞİMSİN CNM SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM AŞKIMMMM!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
beyzanur:gülcin
| Konu: Geri: Gülçin GeneL Paz Nis. 29, 2007 12:20 pm | |
| gülçinim sana bitiyorum birde birgün söylediğin beyzacım seni çok seviyorum sen benim en büyük fanımsın dediğini hiç unutmuyorum | |
|
| |
| Gülçin GeneL | |
|