| HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? | |
|
+11tugce_cmr Rumeysa MeLiSa EsMeRkIz Mel!s iReM Gizem BuSe NAGİŞ {GuLciN}ManYaGi_DeNiZ [H]ManYaX_PeLiN 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
[H]ManYaX_PeLiN Baş Admin
| Konu: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? Paz Ocak 28, 2007 8:45 pm | |
| | |
|
| |
{GuLciN}ManYaGi_DeNiZ Baş Admin
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? Paz Ocak 28, 2007 8:52 pm | |
| | |
|
| |
NAGİŞ Moderatör
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 30 Localisation : İstanbul Kayıt tarihi : 01/02/07
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? Perş. Şub. 01, 2007 4:53 pm | |
| kenen doğulu istemiumuş www.hurriyet.com.tr burda yazıodu Birinciliği rüyamda gördüm Cenker TEZEL Eurovision şarkı yarışmasında bu yıl ülkemizi temsil edecek olan Kenan Doğulu, yarışmada birinci olacağını rüyasında gördüğünü açıkladı. Hazırlıkları hakkında fazla bilgi vermeyeceğini söyleyen Doğulu, "TRT bana konuşma yasağı getirdi" dedi. EUROVISION şarkı yarışmasında bu yıl ülkemizi temsil edecek olan Kenan Doğulu, hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı. Acele etmeden, içine sindire sindire çalıştığını belirten ünlü müzisyen, bu arada yarışmada birinci olacağını rüyasında gördüğünü açıkladı. Doğulu, "İyi bir derece bekliyorum ama belki daha iyisi de olabilir. Birinci olacağımı rüyamda gördüm" dedi. TRT ile dayanışma içinde yarışmaya hazırlandığını söyleyen genç şarkıcı, "Daha fazla bilgi veremeyeceğim çünkü, TRT bana yarışmayla ilgili olarak konuşma yasağı getirdi" dedi. Gazetecilerle sohbetinde kendisinin yarışma esnasında sahnede tek başına şov yapacağını ifade eden ünlü popçu, "Bazı haberlerde çıktığı gibi benimle birlikte ne başka bir grup ne de Hepsi Grubu şov yapacak" diye konuştu. bunlar yazıodu | |
|
| |
BuSe
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? Cuma Şub. 02, 2007 1:11 pm | |
| | |
|
| |
Gizem
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? Cuma Şub. 02, 2007 2:46 pm | |
| saolun ya aslında olsa çk iyi olucaktı ama... neyse cnm hepside tecrübe kazanınca kendileri katılır ve 1. olur | |
|
| |
iReM
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? Cuma Şub. 02, 2007 3:17 pm | |
| bnce hepsi katilmasn cnku katilirsa we ii bsari elde edemesse msla athenayi ornek weriorm onlar gbi karizmasini cizdirince ortadan kaybolblr herkes bzm gbi dusunmuo ama katilirsa ii bsari elde edeblr onuda dsnmek lasm... | |
|
| |
Mel!s
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? Cuma Şub. 02, 2007 4:05 pm | |
| öf ya hyr vokal fln yapsın n ya ben kenan doğuluya gıcığım ööö ya inş. yapmas ya offf:(he tmm haberi okudum da yapsın yapsın:D | |
|
| |
EsMeRkIz
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? Cuma Şub. 02, 2007 10:58 pm | |
| kesin bişi yok sanırım ama kzıların fikirlerini çok merak ediyorumm | |
|
| |
MeLiSa
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? C.tesi Şub. 03, 2007 11:00 am | |
| aynen bnde kızların fikrini merak ediorum ....... | |
|
| |
BuSe
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? C.tesi Şub. 03, 2007 11:55 am | |
| Bence kabul etmezler..!! Yanne inş. olmazz | |
|
| |
Rumeysa
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? C.tesi Şub. 03, 2007 12:29 pm | |
| Arkadşalar vokal fln yok!Aklınızdan çıkarın kendi ağzıyla söyledi."Bazı haberlerde çıktığı gibi benimle birlikte ne başka bir grup ne de Hepsi Grubu şov yapacak" diee | |
|
| |
tugce_cmr
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? C.tesi Şub. 03, 2007 3:23 pm | |
| inş. gruphepsi vokal yapar | |
|
| |
hepsi fan
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? Salı Şub. 06, 2007 3:57 pm | |
| yaaa yapsın ne güzlll iştee bölecee kenan doğuluyla birlkte HEPSİyide ttanımş olcklar(tanıyolar ama olsn)bzdee bölece HEPSİyi seyredebiliczzzz | |
|
| |
iLaYDa
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 31 Localisation : GüLÇiNiSTaN..!! =)) Kayıt tarihi : 01/02/07
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? Perş. Şub. 08, 2007 12:28 pm | |
| - iReM demiş ki:
- bnce hepsi katilmasn cnku katilirsa we ii bsari elde edemesse msla athenayi ornek weriorm onlar gbi karizmasini cizdirince ortadan kaybolblr herkes bzm gbi dusunmuo ama katilirsa ii bsari elde edeblr onuda dsnmek lasm...
doğru diosn cnm... | |
|
| |
_delisi_manyag
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? Çarş. Şub. 14, 2007 8:53 pm | |
| | |
|
| |
BuRaK__[Y]
| Konu: Geri: HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? Perş. Şub. 15, 2007 10:37 pm | |
| Bence büyük ihtimal olcak çünkü Sezen Aksu önermiş Kenan Doğuluya | |
|
| |
| HEPSİ Kenan Doğuluya Vokal mı Yapacak ? | |
|