| HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! | |
|
+18GüLçİnİm Ekin [ECK] HePsİkOlİkÖtEsİ EREN_koliq usd yoshy mania gökçe _delisi_manyag BeSaa Mel!s NAGİŞ cminik NaZoO{{ebes}} CeReNN {GüCCin} !ÖzGe! RoSeChİnA C-Suay [H]ManYaX_PeLiN {GuLciN}ManYaGi_DeNiZ 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
{GuLciN}ManYaGi_DeNiZ Baş Admin
| Konu: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Paz Ocak 28, 2007 9:19 pm | |
| HepsiyLe iLgiLi anıLarınızı buraya yazınız...!! | |
|
| |
[H]ManYaX_PeLiN Baş Admin
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Ptsi Ocak 29, 2007 6:55 pm | |
| | |
|
| |
C-Suay Moderatör
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Çarş. Ocak 31, 2007 1:20 pm | |
| | |
|
| |
RoSeChİnA Moderatör
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 31 Localisation : Tanrıçam'ın yüzüne bile baqmadığı bi şehirden..:( Kayıt tarihi : 01/02/07
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Perş. Şub. 01, 2007 4:29 pm | |
| konserde bitanemin gözlerinin içine baqarak anıra anıra şarkı söylemiştim bi kaç göz göze geldik ve gülümsedi | |
|
| |
!ÖzGe!
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Perş. Şub. 01, 2007 5:17 pm | |
| izmir imza gününde prensesim yoshymle konuştum | |
|
| |
CeReNN {GüCCin}
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Perş. Şub. 01, 2007 8:48 pm | |
| ahh konser izmirr unutulurmu yaa gülçinim nasıl poz vermiştii ilk başta gittik 4 saat önceden yer kapmaya bekledik sonunda hepsi çıktı arabadan ilk gülçnim indi sahneye geldiler eren sürekli bakıp gülümsüyodu göz kırptı fln bide öpücük yolladı bana yoshymm dün tattın şarkısında eliyle beni işaret etti gülçinimmm gülümsedi poz verdi erende ölee süperdi yaaa bide gülçinle tel konuşmam war sesini duydum ama sesim ulaşmadı çok sesten dolayı ama yinede sesini duymak güzeldi | |
|
| |
NaZoO{{ebes}}
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Perş. Şub. 01, 2007 9:08 pm | |
| | |
|
| |
[H]ManYaX_PeLiN Baş Admin
| |
| |
NaZoO{{ebes}}
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Perş. Şub. 01, 2007 9:40 pm | |
| ya ksıım diyorum ya onların diil cemrenin kardşeinini şahsi msni | |
|
| |
cminik
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Cuma Şub. 02, 2007 10:38 am | |
| imsa günü: bayaı bi geç kalmıştık sonunda vardık alana sıraya girdim fln sıra baan geldi bn : foto çekebilirmiyim görvli : hyr in aşadan çek :@ bn: cemre abla elimi imsalasan olur mu cmre : yok cnm zararlı bn bn: eren abla lütfen çekim bi kere eren: hadi çek o zmn sora iniorum aşadan çekiorum foto böle bnm anım | |
|
| |
NAGİŞ Moderatör
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 30 Localisation : İstanbul Kayıt tarihi : 01/02/07
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Cuma Şub. 02, 2007 11:21 am | |
| ohooo anlatiim 5 austos:bn:eren abla ern:efendim bn:seni çok seviorum eren:tekekkürler bn:eren abla sana ölürüm ern.ölmeee bn:eren abla şişeni aldım kızdın mı? eren:afferin sana:) bn:birdemendilini eren:ben mi? bn:ewet ern:bnm mendilim yoktu onu başkası koymuştur.at onu at bn:şimdi mi? eren:evet.at onu at öle imzalıyacayım yasemin:kız az bağır bak sesin kısılmış bn:tmm 17 eylül:ern:noldu? bn:eren abla seni çok seviyorum ern:ay cnm bn:eren abla bunu size yaptım.bakar mısın? ern:bakim bn:bakıp evde inceledikten sonra içindeki adresten bana geri yollar mısın? ern:yollardım ama çok yoğunuz şimdi mzalıyım? bn:olur.şuraya yorumunu yaz eren:tmm 9 aralık:bn:biz inioduk onlar çıkıodu bn:eren ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eren:bakınıyo etrafına yasemin:bana gülüor sonra bn:eren ablaaaaaaaaaaaaaaaa dedim erenin kolunu tuttum ama erenin arkası dönüktü sonra eren ablllllllllllllaaaa eren:gülüo bana adam:çık kızım ya dedi aramıza girdi eren:bana bakmaya çalışıo gülerek ist. max lan:bunda bişi olmadı | |
|
| |
Mel!s
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Cuma Şub. 02, 2007 4:30 pm | |
| şimdi anı deil ama konser ilk önce b.g.m konserine gitik hepsi çımadan 15 dk. önce korumalara yalvardık ne olur görelim die sonradan meyersem hepsi perdenin arkasındaymış bende görünce gülçini yndn birden ağlamaya başladım sonra çıktılar yasemin die haykırırken bana baktı altan sonra ise ağladığımı görünce eren baktı uzaktan güldü ben daha çook ağladım snra ise yoshy dans ederken beni işaret etti süper di ya keşke hiç bitmeseydi bu arada keremcemin resmnide çekerken bana el salldı | |
|
| |
{GuLciN}ManYaGi_DeNiZ Baş Admin
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Cuma Şub. 02, 2007 4:53 pm | |
| - NaZoO{{ebes}} demiş ki:
- ya ksıım diyorum ya onların diil cemrenin kardşeinini şahsi msni
saçmaLama kısm yha yok öLe msn fLn inanmyın diosh...!! | |
|
| |
NaZoO{{ebes}}
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Cuma Şub. 02, 2007 5:11 pm | |
| aaaaaaa alla alla cemrenin kardeşinin smni olamıycak mııı hepsinin yok sonuçta kardeşinin var tövbeee | |
|
| |
BeSaa
| |
| |
C-Suay Moderatör
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Paz Şub. 11, 2007 5:08 pm | |
| Dilanın msnsini bende biliyorum bende hiç açmadı daha ama öyle kamera falan açacağına sanmıyorum.. | |
|
| |
_delisi_manyag
| |
| |
yoshy mania gökçe
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Paz Nis. 08, 2007 7:58 am | |
| 22 2005 temmuz caliente bardalardı bu yaz değil geçen yaz:) yaseminim bi çıktı tabi ben orda ilk defa gördüm saçlarını kızıl yapmıştı baırıormm aşkmm saçlarınn süper olmuş die flnn en baştaydımda allahmm süperdi=))sonra ben bağırıormm avazım çıktığı kadar heerkes dönüp tip tip bakıo hele büyükler:) bi sene sonra çeşmedeyim yine sörf okulu var alaçatıda erende sevgilisiyle ordaydı gittim tabi benim elim ayağım titrio ben baırdımm ereeeen diye döndüü canımın içi bana=) gülümsedi billabngdaydık=) mrb dedi ben direk saydırmaya başladım aşkm süpersin öylesin böylesin filan hepsinin sonundada yaseminim nerde iyimi filan diorm gülüo sonra bi arkadaşım vardı çok ısrar etti ereni konuştursana benle filan diye önce sordum erene olmaz ya fln dedi=) sonra gülay arayınca açtı ama konuştular bol bol=)) sonra biz erenle konuştuk filan süperdii=)) 31 temmuzdada kuşadasına geldiler ben kuşadalıyım tatlıses otele gittim hemen akşamda programları var.ilk bekliyorum böyle geldiler gülçin,cemre,aşkmm yaseminim ama eren yok=) her zamanki gbi yukarda uyuyomuşş=)) ben konuştumm aşkmmla cemremle gülçinimle imzalattım foto çekildim sarıldım yaseminime öptümm hepsini sonra 15 dk sonra filan erenle yoshy indiler aşağıya bol bol konuştum yaseminim ve erenimle eren yaseminime biliyomusun gökçe sürekli seni sordu çeşmedeyken fln dedi benim her yerimde yasemin filan yazıo:) yaseminimin çok hoşuna gittii=))ayy aşkmm kıyamamm sonra akşamda ibo showa çıktılar ordaydım işte bende süperdii!!! en sonda 9 şubatta izmir imza gününe geldiler ben 3 kere girdim artık yasemin aa yinemi sen filan dioo!!küper aldım ona verdim ay ne gerek vardı sağoll canım filan dedi işte o zmn hangi klip olcağı daha söylenmemişti ben sordum aşkıma söyledii ben en son giderken aşkımm seni çok seviyorum diye bağırdım=))elimi tuttuu ayy çok gsldii şimdilik bu kadar anım var ama inş. daa çok olcakk:d:D | |
|
| |
usd
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! C.tesi Nis. 14, 2007 11:16 pm | |
| bende trend show 2007 de konser sonrası imza gününde o kadar heyecanlandımki güvenlik şu kız bir an önce geçsin yoksa kafam patlıycak dedi çünkü ben çok konuşuyodum heyecandan....kendimden geçmiştim.en başta gülçin vardı biraz şaşkın baktı bana adımı sordu hanife dedim imzaladı sonra cemre ye geldi dırıdırı diye garip sesler çıkararak imzaladı komikti güvenlik resim çekme yasak dedi ama cemre bırak çeksin dedi bana göz kırptı.sıra geldi yoshy me imzaladı ve bitti o an hiçbirşey hatırlamıyorum onu o kadar seviyorum ki o an donmuş gibiydim hala o zaman ne yaptığımı hatırlamıyorum.sıra geldi eren e bana bakıp gülüyodu adımı sordu yine hanife dedim. o kadar mutluydum ki uçuyordum .eminim onlardan anlamışlardır.çünkü hem yerimde duramıyor hem de gözlerim parlıyordu.AŞKİTOLARIM BENİM | |
|
| |
EREN_koliq
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Perş. Mayıs 17, 2007 1:43 pm | |
| bn trend showun kapıından döndmm ama anlatırsam yine ağlarımm..! çooK üzücüydü paraladım her yerii | |
|
| |
HePsİkOlİkÖtEsİ
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Cuma Ocak 25, 2008 8:59 am | |
| BEN KONUŞAMADIM AMA JETİX ÇOCUK ÖDÜLLERİNDE GÖRDÜM ONLARI HABERİMM YOKTU.ONLARINDAN GELECEĞİNDEN Bİ ANDA ONLARI GÖRDÜMM KOCA Bİ ÇIĞLIK ATTIM SEVİÇTTEN NASIL AĞLADIM GÖRMELİYDİNİZZZZ.TAM Bİ KAÇ OTURAK ÖNÜMDELER.BEN ANNEME ANNE NOLUR GİDİİM DEDİM.ANNEM KAYBOLURUM DİE İZİN VERNMEDİ OOFF.SONRA İZİN VERDİİ KOŞUYODUM YANLARINA 1 MERDİVEN İNİNCE SARILCAKTIM ONLARA AMA SALAK GÖREVLİLER PROGRAM BAŞLIOOO DİYE İZİN VERMEDİLER.AMA BEN PES ETMEDİMM KADINI İTE İTE GEÇTİM ONDAN SONRA HİÇ UNUTMAMM SARI UZUN SAÇLI Bİ DELİ GÖREVLİ DAHA İŞTE ONU GEÇEMEDİM ÇOK ÇABALADIM AMA OLMADI.O GÜNDEN SONRA HEP ONU DÜŞÜNÜOMM OFF NASIL OLURDA ANNEMM İLK BAŞTA İZİN VERMEZZ AMA BEN ONLARA ÇOK MEKTUP YOLLUORM İNŞ.EN YAKIN ZAMANDADA GÖRÜŞCEZ.BU İŞTEE:d | |
|
| |
Ekin [ECK]
| |
| |
GüLçİnİm
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Cuma Mayıs 02, 2008 6:44 pm | |
| ya siz yine iisiniz ben grup hepsiyi sadece resimde ve dizide görüyom keşke bende görebilsem 1 kerecik | |
|
| |
bersu
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! C.tesi Ağus. 23, 2008 7:37 am | |
| - GüLçİnİm demiş ki:
- ya siz yine iisiniz ben grup hepsiyi sadece resimde ve dizide görüyom keşke bende görebilsem 1 kerecik
| |
|
| |
cemrekoliik
| Konu: Geri: HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! Paz Ağus. 31, 2008 9:04 pm | |
| ankara anadolu gösteri merkezi hepsi konseri : hepsi konserine ilk defa gitmistim ve onları ilkdefa görmüstüm .. okadar heycanlıydımki .. konserin sonuna gelince bütün çocuklar sahnenin önüne yavaş yavaş sıyrılmaya baslamıstı :D tabi bende ..cemre yanımıza yaklastı ... elini uzatınca herkez hucum etti .. tabi önümde olduğu için hemen ben tuttum .. eli buz gibiydi .. kacaman elleri vardı .. ama hemen elini çekti .. daha doğrusu korumalar geri gitmesini söyledi .. oda geri gitti ... aradan 4 ay geçti .. ve aynı yerde bidaha hepsi konseri vardı ... herzamanki gibi sahneye doğru çocuklar hucum etti ...tam oo sıradada grup hepsi .. 4 peynirli pizzanın sarkısını söylüyolardı .. klibin aynısını canlandırdılar ... ayna fln vardı .. tamda sandalyeyle aynayı benim önüme koydular .. çünkü sahneye resmen yapışmıştım :D izdiham vardı .. yasemin oturdu ... yasemin diye bağırdım baktı ve bana el salladı .. oo sırada oo gitti cemre geldi .. taktığı şapkanın kendine nası durup durmadığına baktı ... cemre diye bağırdım ama seslerden duymamıs .. ve geri dönmüstü .. ardından gülçin geldi ve sırf bizim için sandalyeye oturdu .. el fln salladı göz kırptı .. tam dibimdeyken çok yakınımdayken .. foto yekiyodum .. gerizekalı koruma herkezi geri çekmeye başladı .. sinir oldumustum .. ama herneyse .. sonuçta bunları yasamak çok güzeldi ... insallah bigün sizde hepsi grubuna çok yakın olursunuz .. ve insallah ben yüne böyle bi an yaşarım .. | |
|
| |
| HepsiyLe iLgiLi anıLarınız....!! | |
|