arkadaşlar bilmiyorum nekadar doğru olur ama açtım işt buray
3 posters
Yazar
Konu: arkadaşlar bilmiyorum nekadar doğru olur ama açtım işt buray C.tesi Mart 24, 2007 12:20 pm
arkadaşlar biliyosunuzki stardiumfanclub hacklendi diyorum ki site kapandı basıl olsa geri açılmıcak tabi inş açılır oaradaki bütün konular n-buraya getirilsin ya tabi dileğe felan söylensinyani artık adresimiz bura olsun
$IL@
Konu: Geri: arkadaşlar bilmiyorum nekadar doğru olur ama açtım işt buray C.tesi Mart 24, 2007 2:00 pm
bu olamaz bence.çünkü hacklenmiş ve geri dönüşümü yasak.egeri dönemediğinden de buraya taşınması olanaksız ---bence--
pınoshy
Konu: Geri: arkadaşlar bilmiyorum nekadar doğru olur ama açtım işt buray C.tesi Mart 24, 2007 5:50 pm
yok zaten vaz geçtim çünkü eski stadiumun adminleri haberleri veriyo bize o olmazsa olmaz zaten biliyorumbende konuların taşınmıyacağını zatin vaz geçtim
[H]ManYaX_PeLiN Baş Admin
Konu: Geri: arkadaşlar bilmiyorum nekadar doğru olur ama açtım işt buray C.tesi Mart 24, 2007 11:10 pm
Ya konuLarın taşnmasına qrek yok ki ... Zaten biz buraya bütün herşeyi koymaya çaLışıyorz..Konuya KILIT koyuorm !
arkadaşlar bilmiyorum nekadar doğru olur ama açtım işt buray